Částečné mytí garáží 13.1.2021

More
4 years 2 months ago #284 by Jan Malsa
Dobrý den,
13.1.2021 od 9:00 do 16:00 proběhne částečné mytí garáží, pokud bude Vaše vozidlo mimo garáže, umožníte tím úklid.
Děkuji a hodně zdraví,
Jan Malsa

S pozdravem, Jan Malsa - předseda Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Please Přihlásit se or Create an account to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #287 by JiriP
Dobrý den,
dle pokynu jsem dnes přeparkoval auto mimo garáž a předpokládal jsem, že bude v rámci mytí garáže vyčištěno i moje parkovací místo. To se nestalo a dokonce mi správce p. Vykysalý sdělil, že čištění parkovacích míst nebylo vůbec v plánu. Ůdajně projel strojem pouze příjezdový prostor před parkovacími místy. To bohužel není vidět, protože podlaha je stejně špinavá jako byla předtím. Prosím o vysvětlení této akce, protože jsem dnes zbytečně platil parkovné v parkovací zóně před domem. Děkuji.
Jiří Pelikán

More
4 years 1 month ago #289 by Jan Malsa
Dobrý den,
hlavnm úkolem bylo odstranění vody z garáží, jelikož podlahy nemají odtokové kanály a voda stojí v garážích. Jednalo se o částečné mytí a šlo o první pokus udržovat garáže bez toho, aniž by garáže byly uzavřeny. Vyhodnotíme tuto snahu o úklid bez velkého omezení a podle toho následně budeme akci opakovat, nebo přistoupíme zase k velkému čištění s uzavřením celých garáží. Moc Vám děkuji za spolupráci při vyparkování vozidla a budeme se snažit aby úklid probíhal lépe.
Děkuji Vám za pochopení.
Jan Malsa

S pozdravem, Jan Malsa - předseda Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

More
4 years 1 month ago #306 by Jan Malsa
Dobrý den,
Prosím 6.2.2021 bude probíhat čištění komunikací v garážích. Není potřeba vyparkovávat, ale pokud v sobotu budete potřebovat využívat auto, je možné již v pátek po 18H zaparkovat mimo garáž na Vršovické ulici před úřad městské části, je zde parkování do pondělí 8:00 ZDARMA. Pokud budou auta vyparkováná a bude čas, bude vyčištěné i parkovací stání. Primárně se čistí pouze komunikace.
Moc Vám děkujeme a hodně zdraví,
Jan Malsa